Krydderkage muffins

De har status på Bo’s arbejde og alle der har arbejdet i forretning eller kender nogen der har, ved at status er tidskrævende og kedeligt, så vi blev enige om at lørdag hvor de skal gøre de sidste ting færdige vil vi gå ned med kage til dem for at gøre det hele lidt mindre træls.

Jeg fandt denne opskrift op til jul og de synes alle sammen om den og krydderkage er Bo’s favorit så valget faldt på krydderkage muffins da jeg kiggede opskrifterne igennem og vil da lige dele den med jer.

Jeg har lavet en anelse om i opskriften fra originalen, fordi i originalen skal der muskatnød i og det kan jeg ikke tåle så det udelader jeg og så skal der bruges melasse som skal bestilles over nettet og det synes jeg er for besværligt og har erstattet det med sirup. De smager stadig dejligt og jeg foretrækker ingredienser de fleste har i køkkenet for så kan man lige hurtig bage en kage når lysten melder sig.

Krydderkage Muffins
Krydderkage muffins
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
30 stk 25 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
30 stk 25 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Krydderkage Muffins
Krydderkage muffins
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
30 stk 25 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
30 stk 25 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Ingredienser
Kanel Frosting
Antal personer: stk
Instruktioner
  1. Brun farin og smør piskes godt og luftigt (3-5 min).
  2. Tilsæt æggene et af gangene og pisk indimellem.
  3. Tilsæt sirup ( kan erstattes af melasse ).
  4. Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål. Tilsæt skiftevis vand og tørre ingredisenser og pisk forsigtigt indimellem. Du må ikke tilsætte så meget af gangen så det “falder” igennem dejen, det kan slå alle de fine luftbobler ud som blev pisket ind i i starten. Stop undervejs og skrab skålens sider.
  5. Fyld dej i formene, lidt mere end halvt. Jeg bruger en lille sovseske. Det gør det nemmere at hælde dejen i formene og så sviner det mindre end når jeg bruger en ske.
  6. Bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter, almindelige ovn. Test evt. med en tandstik hvis du er i tvivl.
Kanel frosting
  1. Jeg putter alle ingredienserne i en skål og pisker til den er let og luftig. Det er ikke en stiv frosting så der kan ikke laves fine swirls. Jeg putter det bare i en sprøjtepose klipper hul i bunden og og sætter en passende mængde på hver muffin.
  2. Krydderkage Muffins
Del denne opskrift

En tanke om “Krydderkage muffins

  1. En vigtig detalje er at skrive, at smørret til frosting skal være usaltet!! Mine kager er uspiselige 😒 bortset fra dem der ikke var frostine nok til. De smager fint med glasur.

Skriv et svar