Langtidsstegt kyllingeoverlår

Lavede de langtidsstegte kyllingeoverlår for lang tid siden, men pga. personlige årsager har jeg ikke haft mulighed for at lægge opskriften op før nu.

Det hele startede med at vi var på en familietur til Ausumgaard, hvor de havde forårsmesse, svigermor havde sat en flæskesteg i ovnen til langtidsstegning så maden var ved at være færdig når vi kom hjem. Jeg er normalt ikke glad for stege, men svigermors flæskesteg var fantastisk, mør og saftig og jeg grovspiste.

Tænkte ved mig selv, det vil jeg prøve med nogle af de kyllinge overlår jeg har i fryseren, som tænkt så gjort. Og det var godt. Der er ingen billeder af kyllingen det vil komme når jeg laver dem igen.

Langtidsstegt kyllingeoverlår
Print Recipe
Langtidsstegt kyllingeoverlår
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 15 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 15 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Langtidsstegt kyllingeoverlår
Print Recipe
Langtidsstegt kyllingeoverlår
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 15 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Antal personer Forberedelses tid
2 personer 15 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Lagde kyllingeoverlårene i et fad og smurte dem med marinaden og lod dem stå og trække i 4 timers tid, bedste resultat er hvis du vender stykkerne i en marinade om morgenen og så stiller dem i køleskabet indtil du skal stege dem
  2. Ind i ovnen på 125 grader almindelig ovn, og så skal de bare steges i 3 timer, hvis skindet ønskes sprødt tages kyllingestykkerne ud af ovnen efter endt stegetid, skyen hældes fra og de placeres igen i ovnen i 10-15 min på 200 grader indtil skindet er sprødt.
  3. Serveres med en salat.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar