Globes, beads og armbånd

Jeg har i et andet indlæg fortalt omkring min begejstring omkring 1People, og igår efter en lille shoppetur, fik købt mig en ny sommerkjole og solcreme, besøgte jeg Bo på hans arbejde. Ja ved godt jeg ikke burde forstyrre ham i arbejdstiden, men hans arbejdsplads er fyldt med søde, rare mennesker og der er altid plads til at familie kan komme forbi og sige hej.

Da jeg var der tænkte jeg på en ide jeg har gået med i noget tid, kan jeg få 1People globe på mit troldekugle armbånd, og svaret er Ja der er nogle af deres globes der passer på armbåndet. Jeg valgte en Globe of Glory med lyserøde sten på og satte den sammen med 2 sorte stoppere, 2 lyserøde beads og 2 hvide stoppere fra Isabella Charms og jeg synes selv det ser rigtig flot ud. Den store test kom da vi skulle grille med vores naboer, jeg fremviste armbåndet og alle elskede det og rigtig mange var meget interesseret i 1People og deres vision og det faktum at der er et smykkefirma der satser på Fair Trade og udvikling i ulande. Jeg købte min globe til en rigtig god pris, 60% rabat. Jeg elsker rabat og hader at give fuld pris for noget som helst.

Jeg vil så rigtig gerne have flere lyserøde beads på armbåndet, for globen er stor og kræver flere beads for ikke at dominere for meget, men min fødselsdag nærmer sig med hastige skridt og i år tror jeg der skal stå Troldekugler og Isabella på ønskesedlen

Jeg skal have kigget på en Treasure fra 1People, det er små ting du kan putte ind i globen og hver lille ting har sin helt egen betydning. For eksempel Cambodian Peace ( taget direkte fra 1People’s hjemmeside )

“Skabt i en lokal Fair Trade workshop. Er lavet af gamle patron hylstre, som stammer fra  borgerkrigen i Cambodia. Disse er samlet sammen af et minerydder selskab. Efterladenskaber fra krigen er af Heang Sopheanith blevet transformeret til et freds budskab. Hans største drøm er at kunne ”vise verden at vi elsker at modtage fred”.

Denne Treasure vil huske dig på, at dårlige minder og ubrugelige ting kan ændres og blive til stor værdi. Ligesom konflikter kan løses og udvikle sig til nye dimensioner af fred.”

1people treasure peace

Jeg synes budskabet er så smukt og det samme er denne treasure.

Jeg tror så jeg vælger en anden Treasure, som passer bedre til mine farver, som for eksempel Indian Beauty

Indian-Beauty-1-PeopleIndian Beauty har dog ikke samme smukke historie som Cambodian Peace, men er lavet efter gamle traditioner som er nedarvet igennem familierne i området hvor stenen er fra. Igen Fair Trade som betyder at de indiske arbejdere får en ordentlig løn og arbejder under ordentlige vilkår, ja jeg bliver ved med at fremhæve det, men det er fordi jeg bare synes det er et fantastisk projekt, som slet ikke får nok opmærksomhed.

Jeg vil gerne notere, at jeg ikke får noget fra 1People og at det jeg har købt er købt hos diamonds4ever.dk under deres sommer udsalg.

billede sisse smykke

 

 

Skriv et svar