Stilheden.

Siden er gået i stå, helt i stå.
Jeg blev i foråret 2017 husejer sammen med min dejlige mand. Samtidig blev jeg opereret for min endometriose, hvor de tog et stykke tarm og det var rigtig hårdt at komme ovenpå igen bagefter. Jeg var vel smertefri i 6 måneder og nu er smerterne ved at vende tilbage i fuld styrke. Det tager alt min energi bare at kravle ud af sengen og ordne mit lille hus og have. Køkkenet er dejligt og jeg får bagt en smule og hygget med forskellige opskrifter, men jeg får dem ikke noteret ned, taget billeder af og lagt op.

Vi mistede i juni vores lille Tigermis hun blev sendt over regnbuebroen kort før hendes 15 års fødselsdag og det tager stadig hårdt på mig.
Bo har givet mig 2 nye drenge på 2 år. Zeus og Aslan som manglede et nyt hjem –  de vil aldrig kunne tage hendes plads i mit hjerte, men nøj hvor er de søde, sjove og skønne og så jagter de ikke små børn. Zeus er en maine coon blanding og Aslan er en perserblanding, de er ikke ægte noget som helst, men deres dominerende træk er fra maine coon og perser så der er mange timers pelspleje og indretning af huset til to store katte der vil til vejrs. Aslan er lidt speciel, han er polydactyl på alle 4 poter, det vil sige, han har en ekstra tå på alle 4 poter, så han har nærmest en tommelfinger, så han åbner døre og griber ting og holder fast dem. Zeus er bare godheden selv med hans 7,5 kg er han meget bevidst om hans størrelse og vægt og passer meget på ikke at skade andre.

Alt i alt har vi det godt, tingene har bare ikke været rosenrøde, nemme og overskuelige de sidste par år, men vi har det godt og med tiden skal denne side blive fyldt med mine opskrifter.

Skriv et svar