Om bagehjerne

Velkommen til min blog bagehjerne.

Navnet er lidt specielt, men det er fordi jeg bruger det meste af min vågne tid på at tænke på at bage kager, muffins / cupcakes, boller og andet godt. Jeg er medlem af flere facebooksider med kage opskrifter og gode råd, og jeg har valgt at samle mine favoritter her med udførlig forklaring og billeder fordi jeg selv kan være lidt et fjols i køkkenet og har lavet utallige fejl og lært af dem.

Udover min store passion for bagning elsker jeg at lave mad og prøver regelmæssigt nye opskrifter både fra ind og udland. I den senere tid har jeg har bevæget mig lidt indenfor lchf madlavning og det er spændende for der er så mange opskrifter med masser af grøntsager. Dette er på ingen måde en sundhedsblog, det er en blog om alt mad både den sunde, den usunde og den anderledes.

Jeg vil også komme lidt ind på smykker, brugskunst og køkkenudstyr. Hvilken blog om mad vil ikke indeholde lidt reklame for de fantastiske maskiner vi bruger i hverdagen og til specielle lejligheder. Det skønne ved blogs er at i kan springe alt det over i absolut ingen interesse har i og koncentrere jer om de ting der giver mening for jer.

Min hverdag vil også få en plads mellem alt det andet, og den vil omhandle mig, min mand og vores kat Tigerdyr. Vi har begge autisme diagnoser og lever en anderledes hverdag fra andre, hvor rutiner har en stor betydning og planlægning er alfa omega. De spontane oplevelser har vi ikke og dagene er skemalagt og det samme er menuen for ellers ville vi få enten kødsovs eller gryderetter hver dag. Jeg vil på et tidspunkt få min madplaner lagt op til inspiration for jer.

En tanke om “Om bagehjerne

  1. Hej. Jeg heder Tove og er 82 år. Jeg har den autoimmune sygdom, der kaldes Morbus Sjøgren Syndrom. Jeg lever primært efter lchf/keto, og nyder at finde opskrifter, der kan variere min kost. Min kost er med meget få kulhydrater, da min sygdom trikkes af kulhydrater. At undgå kulhydraterne har en betydelig god indflydelse på mit helbred og mine smerter.
    Tak for den gode opskrift på langtidsstegte kyllingeoverlår.

Skriv et svar