Pindebøf

Pindebøf er en Struer Specialitet som er opfundet af Den Glade Pingvin og de holder stramt på deres hemmelige opskrift. Jeg har gennemsøgt nettet og prøvet forskellige opskrifter og fundet en der er næsten lige som god som originalen. Og jeg vil anbefale enhver der kommer til Struer at besøge Den Glade Pingvin og få en kold øl og en portion pindebøf med salat.

Både Meny og Løvbjerg i Struer sælger en version af Pindebøf som smager ganske udemærket, men Originalen er bedst.

Jeg har brugt Yggenyk’s opskrift som udgangspunkt for min opskrift.

Pindebøf
Print Recipe
Oksekød skåret i tern og stegt på panden spises med pomfritter og bearnaisesauce
Antal personer
2 personer
Antal personer
2 personer
Pindebøf
Print Recipe
Oksekød skåret i tern og stegt på panden spises med pomfritter og bearnaisesauce
Antal personer
2 personer
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Tag dit oksekød, og skær det i passende stykker
  2. Bland det med de ønskede krydderier i dette tilfælde har jeg brugt Mariager BBQsalt og en smule olie
  3. Stil det i køleskabet og lad det trække i mindst 1 time.
  4. Steg det på panden indtil du synes det er færdig - Jeg kan godt lide det er helt gennemstegt og men de fleste synes det er bedst hvis det stadig er en smule rosa i midten.
  5. Server det med pomfritter og bearnaisesauce - vi snyder her i huset og bruger en købesauce som serveres kold og pomfritterne laver jeg som regel i min actifry
Del denne opskrift

3 tanker om “Pindebøf

  1. Jeg kan fortælle, at kødet skal friture-steges ca. 1 minutter ved 160° og efterkrydres med en tørret krydderiblanding

Skriv et svar