Pølsemix i De’Longhi

Jeg har fået en ny maskine til køkkenet, denne gang en De’Longhi. Det er en multifryer, en frituregryde uden olie, en miniovn, den kan næsten varetage alle opgaver i køkkenet, den er meget lig Tefal’s Actifry som jeg også har en model af, og den er jeg meget glad for, den er bare for lille og så er der hul i midten så ting der kræver våde ting kan jeg ikke lave i den. Har allerede skiftet actifryen ud en gang ved at brænde motoren af fordi der kom væske derned. De’Longhi’en er lavet sådan at der ikke kan komme væske ned til motoren hvilket nok er den største fordel over Actifryen. Indtil videre har jeg lavet pastaomelet i De’Longhi ( det var den ret der tog livet af min første Actifry ), det smagte godt men blev noget svedent på toppen. Jeg har Junion modellen, den fås i større modeller med flere indstillingsmuligheder og jeg vil nok undersøge markedet lidt bedre næste gang.

I dag er jeg ved at prøve at lave pølsemix i De’Longhi’en, det er bare de billigeste pomfritter fra Bilka og en pakke pølsehorns pølser ikke de bedste produkter, men de er fine til en test, jeg vil prøve senere at lave dem med rigtige hjemmelavede pomfritter, det tager bare længere tid.

Nu er det et par dage siden jeg startede dette oplæg, vi fik spist det og det smagte nogenlunde, jeg skal have noget mere føling med maskinen, sådan er det jo altid når der kommer nyt i maskinparken.

Pølsemix i De'Longhi
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
2-4 personer 40 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2-4 personer 40 minutter
Pølsemix i De'Longhi
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
2-4 personer 40 minutter
Antal personer Forberedelses tid
2-4 personer 40 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Sæt De'Longi'en til hæld pomfritterne i maskinen og tænd. Sæt uret til at ringe om ca 20 minutter.
  2. Skær pølserne i ca. 1 cm. tykke stykker
  3. Når de 20 minutter er gået sluk maskinen tilsæt pølserne og sæt den igang igen i ca. 10 minutter. Vi endte med at give det 25 minutter mere.
  4. Hældes i en skål, serveres med rå løg og salat
Del denne opskrift

Skriv et svar