Christina Watches

I julegave fik jeg penge og de skulle have været brugt på Royal Copenhagens Julestel. Det er virkelig yndig og jeg fik købt 2 skåle på tilbud, for det er lidt dyrt. Men Bo kom hjem og sagde “Min chef har nogle virkelig flotte ure nede i forretningen som jeg synes du skal se på inden du bruger hele din julegave”.

Jeg tænkte at Bo aner jo intet om smykker, men hev tabben frem og søgte på Christina Watches og frem kom de flotteste ure jeg nogensinde har set. Jeg var solgt. Jeg udvalgte flere ure med masser af charms på og de var dyre, nogle af dem var over 10.000 kroner, men flotte var de.

Jeg gik ned i forretningen hilste pænt på dem alle sammen og begyndte at kigge på ure, remme og charms. Jeg er så glad for at jeg gik derned og så urene ligge fremme og røre ved læderremmene og vælge lige den farve jeg ville have. Jeg endte med at vælge et grønt læder armbånd og en ur skive i guld. Jeg er normalt ikke begejstret for guld, men sammen med det grønne armbånd blev det rigtig flot. Jeg vil forslå enhver der skal købe et Christina Watches ur at gå til en forhandler for billeder kan snyde, plus de hjælper med at tilpasse armbåndet så den passer til håndleddet.

Jeg kan så løbende købe nye læder armbånd i forskellige farver og bare skifte imellem alt efter humør og tøj.

Jeg fik det tilpasset og skal have det tilpasset igen, da læder udvider sig når det bliver brugt. Men det er jo fordelen ved at vælge en fysisk butik, den lille ekstra service der medfølger.

Bo gav mig min første charm til uret, en lille kat som opfører sig ordentlig i modsætning til hende herhjemme som den dag havde lavet ulykker.

Da uret var tilpasset charm var sat på og jeg havde betalt tages der en smuk stor æske frem til uret og jeg tænker eik det skal sikkert betales for ved siden af, og jeg spørger i ren angst for det så dyrt ud “hvad det koster?” “det følger da med uret Gratis” var svaret og jeg var imponeret og når jeg fremviser mit ur skynder jeg mig at hive kassen frem og siger “se uret kom i denne her smukke æske”

.IMG_0221

 

Uret ligger så om en pude indeni i sikkerhed sammen med certifikat på at der er en ægte diamant i og at det virkelig er lavet i Schweiz og jeg som kun har ejet ure til under 100 kroner er stadig noget benovet over hvor flot det hele er

IMG_0223 IMG_0224IMG_0058

 

Uret er dyrt, men det er virkelig kvalitet og det hele føles bare eksklusivt og specielt og så er der mange muligheder for at ændre udseendet på uret både med de forskellige spændeskiver der kan komme på og de forskellige diamanter der kan lægges rundt om og selvfølgelig de forskellige remme og charms der gør uret til helt din egen ting.

 

 

Skriv et svar