X Jewellery tidligere X by Trollbead

Hønseringe, det var mit første indtryk af X Jewellery ( tidligere X by Trollbead ). Jeg kiggede på billederne på min pc rystede på hovedet og var ret overbevist om at jeg aldrig ville gå med de armbånd. Bo blev ved med at sige de er faktisk ret flotte og specielle, jeg var lidt skeptisk. Han kom hjem med et starter kit til mig, og jeg tænkte han var et fjols.

Jeg sad med det mellem hænderne, det føltes let, solidt og blød på overfladen og jeg tænkte jeg kan prøve at tage det på, det sker der ikke noget ved. Jeg har så åbenbart et lille håndled ( i modsætning til mine små tykke pølsefingre ) og var nødt til at tage nogle led af for at få det til at sidde godt, men det var nemt at fjerne leddene og sætte dem på igen.

Da jeg havde fået det på, blev jeg meget positivt overrasket, det er faktisk meget feminint og råt på samme tid og jeg er helt vild med det og skal have købt nogle andre silver charms til at sætte på. Jeg bruger det til fin brug og det vækker altid opsigt. Billederne yder ikke smykkeserien retfærdighed, jeg kan anbefale at gå til en forhandler og se dem på.

Min Stjerne Armbånd

Skriv et svar