Troldekugler, Isabella Charms og jeg

Jeg skreg af grin da Bo kom hjem og fortalte “Jeg skal arbejde med smykker”. Bo er den ultimative nørd, han sidder hver weekend i skrædderstilling i hans kontorstol ( ja skrædderstilling det koster lidt ekstra i stole da armlænene går i stykker ) iført hans joggingbukser han havde med hjemmefra da vi flyttede sammen for snart 14 år siden ( jeg prøver at smide dem ud når han kigger væk ) og enten spiller pc eller roder rundt med noget kode eller læser op på hvordan han koder i det nyeste indenfor hjemmesider ( ærligt jeg forstår det ikke helt ). Han bruger ikke smykker og hans generelle viden om smykker var ikke eksisterende. Han forklarede så at det er en webshop der sælger smykker og specielt troldekugler, eftersom min viden om smykker matchede Bo’s tænkte jeg Troldekugler??? hvad er det.

Bo åbnede hans pc og vi gik igang med at kigge på kugler i forskellige farver og ting de kaldte stoppere og jeg tænkte “Hvorfor?”, men jo mere jeg kiggede og jo flere gange jeg gik ned i forretningen og kiggede på alle de forskellige kugler, deres farver og forskellige sammensætninger kunne jeg pludselig se at med 30 kugler og stoppere så kan jeg have u anede mængder af forskellige armbånd ( ja matematik er ikke min stærke side og der er helt sikkert en formular der kan fortælle hvor mange forskellige kombinationsmuligheder der er ).

1 armbånd og så et udvalg af forskellige kugler charms og stoppere og du har et armbånd til enhver lejlighed. Jeg er så lidt forvirret omkring hvilke beads der passer til hvilke armbånd for der er vist 2 forskellige størrelser, Troldekugler og Pandora, og der er vist flest kugler der passer til Troldekuglearmbånd fordi de er tyndere hvor Pandora’s armbånd er kraftigere. Dvs. hvis du skal have et armbånd og starte en samling vælg troldekuglearmbåndet for så kan du mix and match på tværs af mærkerne.

Jeg er stadig nybegynder og har ikke rigtig fået startet samlingen endnu udover charms til mit Christina London ur, men har valgt et armbånd og nogle troldekugler jeg skal have købt for de er bare yndige.
armbånd troldekugler

Jeg er ret vild med de bløde farver. De passer godt ind i mit tøjvalg generelt og så er de flotte. Farven på læder armbåndet er jeg ikke helt sikker på endnu, men det skal være læder fordi de kan snores flere gange rundt om håndleddet ligesom mit ur og det synes jeg er rigtig flot.

Mit største problem er faktisk at jeg ikke helt forstår at sammensætte kuglerne så jeg får de rigtig flotte resultater men det er vel bare at købe nogle farver jeg kan lide og så sætte dem sammen. Jeg ved allerede hvilke stoppere jeg vil have, de er fra Isabella Charms og efter min mening de flotteste jeg har set. Min favorit er Stardust stopperen.

stopper

Jeg vil løbende fremvise de kugler, stoppere og charms som jeg selv kan lide og ønsker mig og med tiden vil siden forhåbentlig indholde flere af mine armbånd eller det samme i nye kugler.

Skriv et svar