Jeg bagte bagels igår til frokost i weekenden, og efter en dejlig gåtur i dag hvor vi var forbi en bilforhandler og kigge på en Suzuki Celerio ( nu omdøbt sellerien ) skulle vi have frokost. Jeg skar et par bagels op fyldte dem med salat og min egen hjemmelavede laksesalat og det smagte lækkert. Bo og jeg er blevet tilhængere af sandwiches med ruccula salat i og køber en salatblanding i Fakta hvor der er flere forskellige salattyper i og det giver sandwichen lidt ekstra.
Jeg skar bagel’en op smurte et tyndt lag neutral friskost på, puttede salat og laksesalat i.
Ingredienser
bagt laks
- 500 gram laks
laksesalat
- 500 gram bagt laks
- 2 spiseske cremefraise
- 1 spiseske mayonnaise
Antal personer: personer
Instruktioner
Bagt laks
- Laksestykkerne lægges i et ildfast fad der drysses salt og peber over og så snød jeg og brugte citronsaft fra flaske og tilsatte en spiseske eller deromkring alt efter smag. Vendte det hele et par gange for at sikre krydderierne var fordelt ordentlig.
- I ovnen i 25 minutter 200 grader almindelig ovn. Efter endt bagning stilles fisken på køl og bruges i laksesalaten når den er afkølet.
Laksesalat
- 2 spiseske cremefraise 1 spiseske mayonnaise, salt, peber og citronsaft efter smag. Laksen smuldres i og det hele røres sammen.
Del denne opskrift
Drevet afWP Ultimate Recipe