Isabella Charms tilbud

Lige nu har Bo’s arbejdsplads et virkelig godt tilbud på Isabella Charms som er deres eget mærke. Der er 50% rabat på deres glas kugler og sølv charms.

Vi gav Bo’s søster en charm til hendes armbånd da hun havde født hendes dejlige lille datter for at markere milepælen i hendes liv, og valget faldt selvfølgelig på barnevognen. Barnevognen er rigtig sød og enkel og passer på Troldekugler’s armbånd.

sølv2

 

Et armbånd kan bestå af mange forskellige ting, enten kugler og charms der er flotte sammen, eller kugler og charms der beskriver ens liv. Det er det fantastiske ved smykkerne. De giver ubegrænsede muligheder for at skabe sin egen stil og fremvise sine minder på en flot og kreativ måde. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Jeg har fået købt mine stoppere så kugle og charms ikke skøjter rundt længere.

 

IMG_0333

 

 

Og så vil jeg have købt 2 kugler fra Isabella som jeg er sikker på vil passe rigtig godt sammen med de andre ting på armbåndet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Og så vil jeg ikke have flere kugler og charms på det armbånd. Mange fylder hele armbåndet med kugler, men det er jo smag og behag hvad man ønsker, jeg synes personligt at hver enkel kugle og charm kommer mere til sin ret hvis der ikke er for meget på armbåndet.

Skriv et svar