Jeg er på kur, jeg skal tabe mig mindst 7 kilo for at få en meget vigtig operation på min tarm hvor der vokser endometriose. Jeg har valgt at prøve bogen Skyhøj forbrænding af Anna Bogdanova, en af hendes forslag til kosten er mere protein så derfor har jeg spist mange omeletter i de sidste uger ( faktisk så mange at de ikke længere virker som en lækker ret ), løsningen har været at begynde at tilsætte forskellige ting, lige nu er det spinat, spinat er sundt og så smager det dejligt i en omelet.
Mange er meget nervøse for omeletten men den er ikke svær at lave hvis du bare tager dig god tid og accepterer at den nogle dage vil gå i stykker.
Der er ingen billeder for jeg spiser som regel min omelet efter min træning og der er jeg altså for sulten til at stå med kamera og knipse billeder.
- Slå æggene ud i en skål, tilsæt salt, peber og vand og pisk grundigt gerne i et minuts tid tilsæt den optøede spinat ( hvis du bruger frossen ) eller brug frisk fint hakket spinat
- Varm en pande med en smule olivenolie op og tilsæt æggene skru ned på lav temperatur min plade kan gå til 9 og sætter den på 4-5
- Lad æggemassen stå indtil den er størknet og ved forsigtig den ene halvdel over den anden ( her kan den gå lidt i stykker bare fortsæt ) lad den stå et par minutter og så plejer jeg at vende den foldede omelet og give den et par minutter på den anden side også fordi jeg vil være sikker på at den er helt færdig.
- Læg omeletten på tallerkenen og spis den med noget fyld til. Nogle putter fyld inden når de folder omeletten men jeg foretrækker at spise fyldet ved siden af.