Hokkaidosuppe i crockpot

Idag skal vi have græskarsuppe for første gang nogensinde, jeg er lidt spændt på hvordan det bliver.

Jeg vil lave det i crockpotten fordi jeg næsten ikke har sovet i nat ( igen ) og jeg bare ikke har energi til de store udfoldelser.

Ifølge diverse amerikanske sider skal den stå 6-8 timer så det passer hvis jeg begynder når Bo tager på arbejde.

Da græskar lige nu er i sæson koster de 2 hokkaido græskar 12 kr stykket på tilbud så det er en billig ret.

Andre grøntsager der er i sæson lige nu er kan ses her

 

Hokkaidosuppe
Print Recipe
Forberedelses tid
20 minutter
Tilberedningstid
6-8 timer
Forberedelses tid
20 minutter
Tilberedningstid
6-8 timer
Hokkaidosuppe
Print Recipe
Forberedelses tid
20 minutter
Tilberedningstid
6-8 timer
Forberedelses tid
20 minutter
Tilberedningstid
6-8 timer
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Del græskarret og fjern kernerne ( læg dem til side så du kan lave græskar kerner ). Skræl og skær græskarret i tern
  2. skræl og snit løg og hvidløg fint
  3. placer græskar, løg, hvidløg, bouillon og krydderier i crockpotten i 6-8 timer indtil græskar er blødt
  4. sluk crockpotten, blend suppen og tilsæt fløden ( kan erstattes med kokosmælk eller neutral flødeost ) rør godt og server.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar