Idag skal vi have græskarsuppe for første gang nogensinde, jeg er lidt spændt på hvordan det bliver.
Jeg vil lave det i crockpotten fordi jeg næsten ikke har sovet i nat ( igen ) og jeg bare ikke har energi til de store udfoldelser.
Ifølge diverse amerikanske sider skal den stå 6-8 timer så det passer hvis jeg begynder når Bo tager på arbejde.
Da græskar lige nu er i sæson koster de 2 hokkaido græskar 12 kr stykket på tilbud så det er en billig ret.
Andre grøntsager der er i sæson lige nu er kan ses her
Ingredienser
- 2 hokkaidogræskar
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 liter vand
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 250 ml madlavningsfløde
- salt
- peber
- chili
Antal personer:
Instruktioner
- Del græskarret og fjern kernerne ( læg dem til side så du kan lave græskar kerner ). Skræl og skær græskarret i tern
- skræl og snit løg og hvidløg fint
- placer græskar, løg, hvidløg, bouillon og krydderier i crockpotten i 6-8 timer indtil græskar er blødt
- sluk crockpotten, blend suppen og tilsæt fløden ( kan erstattes med kokosmælk eller neutral flødeost ) rør godt og server.
Del denne opskrift
Drevet afWP Ultimate Recipe