Omelet med spinat
Antal personer Forberedelses tid
1 5minutter
Tilberedningstid
15minutter
Antal personer Forberedelses tid
1 5minutter
Tilberedningstid
15minutter
Ingredienser
  • 2 æg
  • 1 deciliter vandeller en skvis fra vandhanen
  • saltefter smag
  • peberefter smag
  • 50gram spinatjeg bruger frossen
Instruktioner
  1. Slå æggene ud i en skål, tilsæt salt, peber og vand og pisk grundigt gerne i et minuts tid tilsæt den optøede spinat ( hvis du bruger frossen ) eller brug frisk fint hakket spinat
  2. Varm en pande med en smule olivenolie op og tilsæt æggene skru ned på lav temperatur min plade kan gå til 9 og sætter den på 4-5
  3. Lad æggemassen stå indtil den er størknet og ved forsigtig den ene halvdel over den anden ( her kan den gå lidt i stykker bare fortsæt ) lad den stå et par minutter og så plejer jeg at vende den foldede omelet og give den et par minutter på den anden side også fordi jeg vil være sikker på at den er helt færdig.
  4. Læg omeletten på tallerkenen og spis den med noget fyld til. Nogle putter fyld inden når de folder omeletten men jeg foretrækker at spise fyldet ved siden af.