Jeg tog mine kyllingebryster og checkede dem som jeg altid gør med kød der ikke er hakket. Strøede salt og peber over og lagde dem i Crock Potten, som jeg har sprayet med sådan en oliebagespray ting.
Hakkede løget fint og lagde i en skål sammen med meget finthakket hvidløg, honning, ketchup, soya sovs, olie og knust chili og blandede det hele til en ensartet masse.
Hældte det over kyllingebrysterne. løftede dem så jeg var sikker på den våde blanding kom hele vejen rundt og satte Crock Potten på low og et ur til at ringe omkring 4 timer senere
4 timer senere da uret ringede, satte jeg æggenudlerne over tog kyllingestykkerne op og tilsatte maizenajævningen til sovsen. Da maizena jævningen kom i ændrede jeg temperaturen fra low til high, den skal stå ca. 10 minutter og simre.
Jeg rev kyllingebrysterne i stykker på et skærebræt og tilsatte dem til sovsen.
Placer nudlerne på tallerknen hæld kyllingestykker og sovs over og drys med sesamfrø.