Krydderkage muffins
Antal personer Forberedelses tid
30stk 25minutter
Tilberedningstid
15minutter
Antal personer Forberedelses tid
30stk 25minutter
Tilberedningstid
15minutter
Ingredienser
Kanel Frosting
Instruktioner
  1. Brun farin og smør piskes godt og luftigt (3-5 min).
  2. Tilsæt æggene et af gangene og pisk indimellem.
  3. Tilsæt sirup ( kan erstattes af melasse ).
  4. Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål. Tilsæt skiftevis vand og tørre ingredisenser og pisk forsigtigt indimellem. Du må ikke tilsætte så meget af gangen så det “falder” igennem dejen, det kan slå alle de fine luftbobler ud som blev pisket ind i i starten. Stop undervejs og skrab skålens sider.
  5. Fyld dej i formene, lidt mere end halvt. Jeg bruger en lille sovseske. Det gør det nemmere at hælde dejen i formene og så sviner det mindre end når jeg bruger en ske.
  6. Bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter, almindelige ovn. Test evt. med en tandstik hvis du er i tvivl.
Kanel frosting
  1. Jeg putter alle ingredienserne i en skål og pisker til den er let og luftig. Det er ikke en stiv frosting så der kan ikke laves fine swirls. Jeg putter det bare i en sprøjtepose klipper hul i bunden og og sætter en passende mængde på hver muffin.