Cashew Kylling
Antal personer
4personer
Antal personer
4personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Jeg skærer alting mine ingredienser ud og har klar inden jeg begynder at tilberede noget, husk at stille kød og mælkeprodukter på køl til det skal bruges.
  2. Jeg brugte kyllingebryster som jeg skar i tern, det mest normale er at skære det i strimler.
  3. Rens og skær forårsløgene i ringe, man kan også bare hakke dem i forskellige størrelser og strimler.
  4. Rens og skær forårsløgene i lange strimler
  5. Hak hvidløget fint, eller brug en hvidløgspresser hvis du ikke er glad for at spise hvidløgsstykker
  6. Rist cashewnødderne på panden indtil de bliver gyldne, pas på de ikke får for meget
  7. Varm olien i wok eller som i mit tilfælde panden og vend hurtig hvidløget
  8. Tilsæt kyllingen og rør godt rundt. Hvis du har købt pumpet kylling og bruger en pande så pas på med at tilsætte alt kyllingen på en gang for så kan du risikere at kyllingen bliver kogt i alt det tilsatte vand og ikke stegt, jeg tager som regel 1-2 håndfulde af gangen.
  9. Tilsæt fiskesovs når kyllingen har fået lidt farve og rør godt rundt
  10. Tilsæt derefter østerssovsen og rør godt igen
  11. Nu tilsættes sukker, cashew og peberfrugterne. Rør godt og tag det hele af blusset og sluk for pladen og tilsæt så forårsløgene og vend det hele godt sammen.
  12. Serveres med ris, anbefalingen er Jasmin ris, men jeg foretrækker vilde ris.