Black Magic Kage
Antal personer
12
Antal personer
12
Ingredienser
Chokolademousse
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn
  2. Jeg blander først de tørre ingredienser sammen ( mel, sukker, cacao pulver, natron, bagepulver, vanillesukker og salt ) jeg tager en gaffel og rører det hele sammen, jeg er ikke helt klar over hvorfor jeg gør det, men det giver en hvis ro at vide at tingene er blandet godt sammen.
  3. Jeg blander i en anden skål de våde ingredienser sammen ( æg, kaffe, mælk og olie )
  4. Når tingene er blandet i hver deres skål tager jeg skålen med de våde ingredienser i og hælder i melblandingen
  5. Jeg tager min håndmixer og mixer det sammen i et par minutter på middel hastighed, dejen er meget tynd
  6. Jeg smører mine foliebakker, man kan også lave dem i en bradepande der er 30 x 40 cm. og næste gang jeg laver den vil jeg prøve i en rund springform og så dele den, lægge halvdelen af moussen i mellem lagene og smøre op med resten. Jeg smører bare op med lidt margarine, bare sørg for at hele indersiden er dækket med margarine.
  7. Delte dejen i de 2 folieforme
  8. Bagte den i 40 minutter på 175 grader alm. ovn, men husk ovne er forskellige, og jeg checker altid mine kager ca 5 minutter før opskriften siger at kagen er færdig for at være sikker på at den ikke brænder på.
  9. Har desværre ikke et billede, men da kagen var færdig i ovnen stillede jeg ud på riste for at køle helt af inden jeg puttede moussen på
Chokolademousse
  1. jeg tilsatte ingredienserne til en skål og rørte med piskeriset indtil den var godt stiv.
  2. Delte moussen mellem de 2 kager
  3. Smurte moussen ud over kagen, jeg har set forskellige forslag på mønstre og forskellige stensils blive brugt ( ved en stensil lægger man den på kagen og drysser fx. cacao pulver ud over
  4. Spises med enten ske eller kagegaffel og nydes bedst med en kop kaffe og hyggelig selskab