Gule klap

Jeg har lavet kys i dag, og står som altid med æggeblommer i overskud og har ingen ide om hvad jeg skal bruge dem til. Efter at have ledt internettet igennem har jeg fundet opskriften på gule klap, så dette her er mit allerførste forsøg på gule klap og jeg vil godt afsløre at det galt men resultatet kan spises siger Bo.

Gule klap
Gule klap
Print Recipe
Æggeblomme marengs
Forberedelses tid
30-60 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Forberedelses tid
30-60 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Gule klap
Gule klap
Print Recipe
Æggeblomme marengs
Forberedelses tid
30-60 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Forberedelses tid
30-60 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Først pisker du æggeblommer og halvdelen af flormelis sammen så det bliver luftigt.
  2. Tilsæt resten af flormelis og hjortetaksalt. Det er her min første fejl sker, jeg brugte 250 gram flormelis for lidt fordi opskrifterne forvirrede mig. Så jeg stod med noget tyndt noget og undrede mig fordi jeg skulle være i stand til at rulle det ud som en dej og lave småkager ud af det, men jeg satte det bare på en bageplade med en ske, trykkede dem flade og bagte dem i ca 20 min i bunden af ovnen ved 120 grader almindelig ovn. Jeg har ingen billeder af dette fordi jeg lidt havde opgivet at få noget spiseligt ud af det.
  3. Efter de 20 minutter gjorde jeg ligesom med kyssene, skubbede og så om de slap bagepapiret, hvilket de gjorde og så var var de færdige. Bo smagte på dem og sagde de smagte lige som hans bedstemors klap, og bedstemor var i hendes yngre dage fantastisk i et køkken, så jeg blev lidt stolt.
    Gule klap
  4. Kys og klap i dåse
Del denne opskrift

Skriv et svar