Bacon sushi rulle
Antal personer Forberedelses tid
2-4personer 20minutter
Tilberedningstid
35minutter
Antal personer Forberedelses tid
2-4personer 20minutter
Tilberedningstid
35minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bacon, oksekød
  2. Alle tingene der skal bruges med undtagelse af emmentaler osten, for jeg havde glemt at der skulle ost i.
  3. Først tager du grillkrydderi / bbq krydderi ( har checket google det er det samme hehe ) og blander sammen med kødet
  4. Så lægges 6 skiver bacon på sushirulle / bagepapir helt tæt og kødet puttes ovenpå. Her er det nemmest at lægge det på i små flade kager, og ikke som jeg gjorde ved den første det hele ud på en gang. Der skal være 2-3 centimeter bacon fri i bunden. Når kødet er lagt ud lægges osten på som vist på billedet
  5. Så rulles den stramt fra osteenden, her kan du både bruge sushi rulle eller bage papir. Jeg har ikke sådan en rulle så jeg brugte bagepapir og det gik helt fint, de 2-3 centimeter i bunden gør at baconen lukker sammen om kødet.
  6. Du gør det samme igen og ender med 2 flotte bacon ruller. Jeg har lagt dem på en rist og så med bageplade under og bagepapir for at spare på rengøringen.
  7. De skal i ovnen på 180 grader ( indirekte varme, tror det betyder almindelig ovn, det betyder ihvertfald ikke varmluft! ) i 25 minutter hvor du tager dem ud og pensler med BBQ sauce. Som det fremgår af billedet så er osten løbet ud, tror det er fordi jeg brugte varmluft.
  8. Tilbage i ovnen i 5 minutter ud og smøre mere BBQ sauce på og så ind igen i 5 minutter og rullerne er klar til servering
  9. Vi spiste baconrullerne med en god salat til